Turvamatot

TP50, työmaan turvamatto betonipinnoille

Matto on kehitetty turvaamaan kävelyreitit työmaalla. Maton pinta on kestävää materiaalia. Se ei ole liukas märkänä eikä kuivana. Matto hylkii hometta ja sieniä. Sen pinta on helposti puhdistettava. Sisäkäyttöön. Matto on helppo asentaa käyttäen tähän tarkoitukseen käytettäviä nauloja.

TP10 työmaan turvamatto kaikille alustoille

Matto on erityisesti suunniteltu pehmeälle, valmistelemattomalle alustalle. Voidaan käyttää sisällä ja ulkona. Kestää kovaa kulutusta (jopa keveitä ajoneuvoja). Maton rakenne suodattaa lian sekä veden ja pinta säilyy turvallisena kävellä. Kestää jatkuvaa jäätymistä ja sulamista. Kestää -25 °C murtumatta. Palonkestävä. Hylkii hometta ja sieniä. Matto ei ole liukas märkänä eikä kuivana. Maton voi laittaa maahan pelkiltään tai mukana tulevalla kiinnitysmekanismilla.

Itsekiinnittyvä suojamatto sisätiloihin

Matto on erityisesti suunniteltu suojaamaan erilaisia pintoja rakennusvaiheen aikana. Tuote sopii käytettäväksi parkettien, laminaattien, muovilattioiden ja muiden lattiapintojen suojana. Se kiinnittyy hyvin myös portaisiin ja koviin seinäpintoihin.