Portaat

Työmaaportaat helpottavat työmaalla liikkumisen. Niitä on saatavilla kuutta eri pituutta ja kahta leveyttä, 70 cm ja 100 cm. Leveämpi porras on mitoitettu niin että kaksi henkilöä voi kulkea vierekkäin portaissa. Yhdistämällä kaksi porrasta pääsee jopa 4,25 metrin korkeuteen.

Työmaaportaiden kokoonpano ja kuljettaminen on helppoa. Portaat voi haluttaessa koota ennakkoon toivottuun pituuteen ennen työmaalle kuljettamista. Niitä on myös helppo koota paikan päällä. Kaikki portaat toimitetaan kahdella käsijohtimella. Kun käsijohtimet on asennettu, portaat voi siirtää paikoilleen sopivalla nostolaitteella. Portaat taittuvat kasaan kuljettamista varten.

Portaat voidaan asentaa 30-55°:n kulmaan (Suomessa 30-45°). Portaat lukkiutuvat heti kun ne on asetettu haluttuun kulmaan, ja kallistuskulmasta riippumatta askelmat jäävät aina vaakasuoraan asentoon. Askelmat ovat valmistettu rei’itetystä levystä jonka karkea pinta estää liukastumisen.

Portaat valmistetaan sinkitetystä teräksestä. Kaikki Tammetin portaat on suunniteltu ja valmistettu eurooppalaisen standardin EN12811 (tilapäiset rakenteet) mukaan.