• Vahvojen perinteiden ansiosta voimme tarjota kattavaa osaamista ja vankkaa kokemusta alalta.
  • Me autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut metalliverkkotarpeeseesi.
  • Moderneilla koneillamme, pitkällä ja vankalla kokemuksellamme ja kattavalla osaamisellamme voimme taata hyvän laadun ja palvelun.
  • Perinteikäs metalliverkkojen ja lankatuotteiden valmistaja.

Perinteikäs metalliverkkojen ja lankatuotteiden valmistaja

Kun valitset Tammet Oy:n kumppaniksesi, varmistut siitä, että sinulla on luotettava, laadukas ja moderni yhteistyökumppani. Me autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut metalliverkkotarpeeseesi. Moderneilla koneillamme, pitkällä ja vankalla kokemuksellamme ja kattavalla osaamisellamme voimme taata hyvän laadun ja palvelun.

Vahvojen perinteiden ansiosta voimme tarjota kattavaa osaamista ja vankkaa kokemusta alalta. Tänä päivänä toimitamme kaikkea suojaavista kaivosverkoista erikoismuotoiltuihin, arkkitehdin suunnitelmien mukaan valmistettuihin julkisivuverkkoihin asti.

tammet yleinen fiTAMMET esite
tyomaaturvallisuus front

Työmaaturvallisuus

Tammetin tuotteet luovat turvallisen työympäristön työntekijöille ja antavat rakennusliikkeelle uutta positiivista imagoa. Innovatiiviset tuotteemme kattavat kaikki kollektiiviset rakentamisenaikaiset suojaustarpeet.
rakennustuotteet front

Rakennustuotteet

Tammetin valmiit suojaverkkoratkaisut voidaan käyttää parvekkeella, hissikuilujen suojaamiseen, varastotilojen rajaamiseen, siltakaiteisiin ym.. Tämän lisäksi Tammetilla on laaja valikoima verkkoja jotka soveltuvat julkisivu ja sisustuskäyttöön.
infrarakentaminen front

Infrarakentaminen

Rakennesuunnittelijoiden kanssa Tammet kehittää ratkaisuja mm. tunnelien suojaamiseen ja verhoukseen. Kivikoriratkaisujamme käytetään useasti pääliikenneväylien pientareiden tukirakenteissa ja melusuojauksessa. Omasta joustavasta tuotannosta johtuen voimme myös toimittaa pienempäänkin kohteeseen.
artdesign front

Art & Design

Tammetin Art & Design julkisivu- ja sisustusverkkomme koristavat monia vaativia rakennuskohteita. Yhteistyössä arkkitehtien ja rakennussuunnittelijoiden kanssa toimitamme niin julkisivujen kuin sisustuksien kokonaisratkaisuja.
kaivosteollisuus front

Kaivosteollisuus

Kaivosverkkojemme avulla monet pohjoismaiden maanalaiset kaivokset varmistavat työmaaturvallisuutensa. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa kehitämme turvallisuuden parantamiseksi jatkuvasti uusia ratkaisuja kaivosverkkoihimme.
teollisuus front

Teollisuus

Tammet toimittaa teollisuuden asiakkaille laajan valikoiman verkkoja jotka ovat osana asiakkaidemme tuotetta tai prosessia. Riippumatta jos asiakas tarvitsee yksinkertaisen verkon tai valmiin pidemmälle jalostetun ratkaisun, pystymme tarjoamaan laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotteen.
alihankintapalvelut front

Alihankintapalvelut

Modernien langan vetolinjan, hitsaus- ja työstökoneiden, jälkikäsittely- ja jauhemaalauslinjan sekä sinkityslaitoksen avulla pystymme tehokkaasti tarjoamaan alihankintapalveluja. Palvelut eivät ainoastaan keskity lanka- tai verkkotuotteisiin, vaan esimerkiksi jauhemaalauslinjassamme pystymme pinnoittamaan monenlaisia tuotteita.
varastoitavatmetalliverkot front

Varastoitavat metalliverkot

Tammet toimii myös verkkojen tukkukauppana. Laaja verkkovalikoimamme ovat kaikkien Suomen ja pohjoismaiden asiakkaiden ulottuvissa. Tämä myös tunnetusti nopeiden toimituksiemme myötä. Oman tuotantokoneistomme avulla voimme vastata myös asiakkaidemme erikoisvaatimuksiin.